dimecres, 4 de desembre del 2013

EL BLOC JA ESTÀ ACABAT!

Finalment, després de molt de temps, hem acabat el bloc.
Ens faltaven realitzar les diverses activitats proposades a classe i ja les hem creades.
Hem afegit una pestanya de "Resolució d'activitats", perquè els alumnes si fan l'activitat no ho tinguessin ja resolta, i per corregir-ho anessin a la pestanya del costat i ho corregissin. Aquesta pestanya hauriem de posar-la oculta ja que no volem que els nostres alumnes tinguin les solucions, però en aquest cas som nosaltres que hem de ser avaluats i per tant l'hem deixat visible però tenim en compte aquest detall. 

Esperem que us agradi, ho hem fet tant bé com hem pogut. 

Visiteu-nos!

Llagostera, entre el mar i la muntanya.


Paula Alarcón, Marta Fàbrega, Irina Puigmolé i Júlia Roca.

3 comentaris:

  1. Hola companys, ens a tocat coavaluar el vostre bloc a partir de la nostra rúbrica, a continuació us deixem els comentaris:

    1. Aspectes Formals: Molt bé. El disseny es clar i adequat a primària. La ortografia i la gramàtica és correcte. Els apartats estan correctament organitzat i complerts, segueix el guió de l’elaboració del bloc i els gadgets són útils.

    2. Activitats: Molt bé. Les activitats són significatives i funcionals, a part permeten reflexionar als alumnes de forma vivencial. Són adequades a l’edat. Bon treball de camp per fer a l’escola.

    3. Continguts/informació: Molt bé. El suport digital utilitzat està molt bé ja que és molt clar, concret i original.

    4. Global: Com a eina educativa nosaltres la faríem servir.

    5. Actituds: El diari està al dia, heu informat de tots els passos que heu anat fent.

    Nota: Amb tot pensem que la vostra nota seria un 9.

    Molta sort i fins aviat,
    Santgregoriagrada.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Bona tarda noies,

    A continuació us aportarem l'avaluació del vostre bloc. Per fer-la entenedora us avaluarem diferents aspectes (o criteris que composen la nostra rúbrica) del vostre bloc educatiu:

    1) TÍTOL I ESLÒGAN: aquest apartat ha estat avaluat amb un Excel·lent. La capçalera és molt vistosa (una bonica fotografia del municipi) i el títol és concret i precís. L'eslògan és idoni ja que mostra un dels trets més característics del municipi: a la mateixa distància de la zona costera que de la zona de muntanya.

    2) INTERFÍCIE: aquest apartat ha estat avaluat amb un Excel·lent. En general, la interfície del bloc és molt acurada (no hi falta cap detall: imatges, varietat de gadgets, tonalitats de colors adients, entre altres). A més a més, aporteu fotografies molt relacionades amb la temàtica del bloc i estàn ben distribuides per la interfície.

    3) CONTINGUT: aquest apartat ha estat avaluat amb un Notable. Considerem que tots els continguts que aporteu són correctes, però creiem que en ocasions estàn desordenats.

    4) ASPECTES FORMALS: aquest apartat ha estat avaluat amb un Notable. El document pràcticament no conté faltes d'ortografia. Utilitzeu un llenguatge planer i accessible a nens/es d'Educació Primària. A primera vista el vostre bloc té un aspecte acurat, ordenat i organitzat.

    5) ACTIVITATS D'APRENENTATGE: aquest apartat ha estat avaluat amb un Notable. Les vostres activitats estàn ben elaborades, recorren a diferents recursos TIC i són molt creatives. A banda d'això, considerem que totes elles es poden aplicar a l'escola.

    6) ACTITUDS: aquest apartat ha estat avaluat amb un Excel·lent. El vostre diari demostra implicació i esforç. El diar està actualitzat a la data que correspon.

    En definitiva, la NOTA FINAL del vostre bloc és de 8.

    Maria Cantorné, Marina Garrido, Meritxell Saubí i Sònia Prada.

    ResponElimina
  3. Bones!!
    Ens toca avaluar el vostre bloc, per fer-ho aplicarem la nostra rúbrica, simple però efectiva.

    1- Aspectes formals: La pàgina del bloc presenta un disseny net, clar i atractiu, el color suau acompanyat per la imatge del fons és perfecte, la capçalera del bloc és molt encertada, la imatge bucòlica i al mateix temps interessant i l'eslògan és senzill però ens parla d'un tret característic del poble. Correcció gramatical i ortogràfica perfecte. La organització del bloc és fàcil d'entendre i és fàcil d'utilitzar.
    Per tant teniu la nostra nota màxima en aquest apartat MOLT BÉ.

    2- Activitats: Hem trobat que les activitats que ens presenteu coincideixen força amb el nostre ideal d'activitat, vivencials, significatives i amb aplicació útil pels alumnes. Són creatives, competencials, adequades i realment interessants.
    Us heu guanyat de sobres el nostre MOLT BÉ

    3- Continguts: La informació mostrada en el bloc és clara, concreta i original, teniu bon suport visual i digital. Uns quants enllaços interessants que amplien més el bloc. Globalment podem dir que està molt ben estructurat i presentat. L'actitud és molt bona, el diari està complert i heu tingut en compte els comentaris que us han fet per tant veiem que us heu implicat al 100% amb el vostre bloc. Un altre MOLT BÉ.

    La nota total del bloc és un 10! Sincerament des del nostre punt de vista és perfecte i és just el que se'ns demanava.

    Molt bona feina noies.

    Alba Garriga, Zoraida Gonzalez i Miguel Angel Linares.

    ResponElimina