dijous, 21 de novembre del 2013

Coavaluació dels blocs dels companys


Avui hem realitzat la coavaluació dels diferents blocs dels companys. Hem estat modificant el bloc seguint les indicacions corresponents del mestre, ampliant així alguna de les pestanyes.

Durant els pròxims dies, estarem realitzant les diferents activitats proposades avui a classe. 

Esperem que us estigui agradant el nostre bloc, ANIMEU-VOS A ENTRAR!

Obert a comentaris. 

2 comentaris:

  1. Bon dia noies,
    el bloc ens ha semblat molt interessant, doneu molta informació sobre el Municipi, es veu que hi ha moltes hores de feina!

    La pestanya de com és ens ha semblat molt completa: hem trobat molt interessant presentar el poble de diferents maneres, la graella amb les seves característiques principals i la descripció. El croquis també està molt bé per fer-te una idea de com és el poble i la situació dels llocs més importants.

    A la pestanya de què vivim hi ha força informació, però de tanta que n’hi ha, considerem que l’important, que era saber de què es viu a Llagostera, ha quedat una mica en segon terme.
    A la pestanya de què vivim hi ha força informació, però de tanta que n’hi ha, considerem que la important, que era saber de què es viu, ha quedat una mica en segon terme.
    Això ho hem vist tot seguit amb la pestanya de com ha canviat, on hi ha força informació del passat i a l'hora de veure el vídeo ens hem quedat amb ganes de saber-ne més, ja que considerem que heu fet una mica de resum del que posàveu a la web i no del canvi que hi hagut del passat (de com vivien els nostres avis) i de l'actualitat (com es viu en aquests moments).

    L'enllaç a l'audio-guia ens ha semblat molt interessant i serveix per endinsar-te més en el municipi!

    Ànims!

    Elena Franco, Mercè Manaut i Aina Mañà

    ResponElimina
  2. Bona tarda,

    felicitats noies pel bloc, ens ha semblat que és molt complet. Tot la informació està molt ben distribuida i explicada, les imatges i els gràfics de les diferents explicacions, ajuden molt a entendre tot allò que expliqueu. També trobem encertat hav-hi posat un link amb les llegendes de llagostera, ja que ajuda a entendre el poble.

    Però, també creiem que el corquis podria estar una mica més polit, tot i el que hi ha està molt bé.

    Per últim, dir que el video estaria bé que estiguès dins del bloc i no en una web externa d'aquest. I, segons la nostre opinió, trobem que el video haguès quedat millor si estès grabat al poble, tot i que la informació i les imatges que hi ha estàn molt bé.

    Ànims!

    Adrià Colldecarrera, Cristian López, Ivan Montero i Sergi Portas.

    ResponElimina