dijous, 17 d’octubre del 2013

Inici del disseny del bloc

Després de triar el poble que treballarem, hem creat una nova adreça de gmail i hem inscrit un bloc al blogger. Hem estat pensant el subtítol que acompanyarà el nom del poble però encara no ho tenim del tot clar, és temporal, ja que no descartem canviar-lo al llarg dels dies. Igual que el disseny del bloc, que ens ha costat de decidir degut a l'ampli ventall d'opcions que ofereix. Hem posat cinc planes fixes, en les que hi posarem la informació que creiem més important sobre la regió escollida, Llagostera, i hem escrit els objectius d'aquest bloc.

Esperem que ens quedi un bloc molt bonic.

Està obert a comentaris.

4 comentaris:

  1. Bones noies!
    Quan hem obert el vostre bloc ens ha assemblat molt maco i animat, molt encertada la foto del poble com a fons del bloc!
    Creiem que al ser per alumnes d'educació primària fer un títol animat amb colors cridaners ha estat molt ben decidit.
    Es llegeix la lletra bé així que la combinació de fons i color de lletra també ha estat encertada.

    Us aniré visitant constantment, us pot quedar un gran bloc!
    Molta sort i records!

    ResponElimina
  2. Holaa!
    En primer lloc pel que fa l’eslògan creiem seria adient expressar allò que identifica la població de Llagostera amb una frase o bé un títol original per tal de fer més atractiva l’entrada del bloc. Trobem molt original la fotografia de fons tot i que canviaríem el color del fons blanc perquè sigui més original. Pensem que els objectius del bloc s’haurien d’expressar d’una manera diferent ja que n’hi ha que no s’entenen i d’altres com per exemple (Ser, Conèixer, Saber) que no són adequats per formular els objectius.

    Us animem a pensar un títol més original i a modificar els objectius!
    http://coneguemfigueres.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. Hola!

    Pel que fa a l'eslògan, no l'acabem d'entendre, ja que fa referència al suro i a una nova era que no especifiqueu. A banda d'aixo, trobem que el disseny de la pàgina és molt atractiu per les fotografies que heu escollit de fons i el suport blanc permet que es distingeixi bé el text. També creiem que els objectius estan ben redactats i són adients.
    Esperem que us serveixi d'ajuda el nostre comentari.

    http://cassadelaselva14.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. Els objectius del disseny del bloc s'han complert: conté una estructura clara dins d'un disseny senzill i original. L'eslògan vol reflectir un tret característic de la vila, però no s'entén el concepte "nova era" . Els objectius són molt entenedors i ben redactats. Els elements decoratius estan relacionats amb el poble i la foto trobem que és molt adient. Cal dir que el tipus de lletra també és entenedora.

    Ànims que és el principi i són matissos fàcils de millorar!
    Firmat: saltsocials@gmail.com

    ResponElimina